Wat is WonenPlus

U bent al wat ouder en woont nog zelfstandig? U kunt soms wel wat hulp gebruiken bij klusjes in het om het huis, administratie of vervoer? Of heeft u een beperking of chronische ziekte en vindt u het lastig om alleen de deur uit te gaan? Bij WonenPlus kunt u terecht voor deze hulp en ondersteuning.  Dit wordt uitgevoerd door onze enthousiaste vrijwilligers.

Een breed pakket aan diensten

WonenPlus, onderdeel van de Regionale Stichting WonenPlus  (RSWP), is aanwezig op diverse locaties in de regio Zaanstreek/Waterland, Graft-de Rijp, Oterleek en Schermer. RSWP biedt een breed pakket aan diensten zoals; informatie en advies, maaltijdvoorzieningen, mantelzorgondersteuning, klusjes in en om het huis, hulp bij de administratie, boodschappendienst, vriendschappelijk huisbezoek, vervoer en organiseren van diverse (sociale) activiteiten. Het aanbod kan per gemeente iets verschillen.

Daarnaast werkt WonenPlus nauw samen met woningcorporaties, gemeente en welzijns- en zorgorganisaties, zodat we u indien nodig kunnen doorverwijzen.

De diensten die WonenPlus biedt zijn aanvullend op het aanbod dat er al is in de gemeente. U kunt gebruik maken van de WonenPlus-diensten als abonnee.

Contact