Eer aan onze abonnees en vrijwilligers

Purmerend december 19, 2019

RSWP, vrijwilligersorganisatie in Purmerend en Beemster, heeft samen met de Lionsclub Purmerend Marktstaede de vrijwilligers en abonnees in het zonnetje gezet!

Dit jaar heeft de Lionsclub namelijk aangegeven dat het geld wat zij inzamelen ten goede komt aan RSWP. Hierdoor hebben 24 abonnees kunnen genieten van een driegangen diner en een bingo waar prachtige prijzen te winnen waren. Iedere abonnee ging met een leuk kadootje en een tevreden gevoel naar huis!

Zo blij met onze vrijwilligers
Niet alleen de abonnees hebben mogen genieten. Op dinsdag 3 december jl. werden de vrijwilligers uitgenodigd in buurtcentrum de Terugkom in de Weidevenne voor een gezellig samenzijn. Dit als waardering hoe blij we zijn met alle hulp die de vrijwilligers geven aan onze abonnees.

De vrijwilligers werden verwelkomd met een drankje en onder het genot van de muziek van de dj die de Lionsclub had verzorgd, zat de stemming er al gauw in. Rond 21.00 uur kwam Sinterklaas met drie Pieten binnen! Er werd naar hartenlust gestrooid en gezongen. Sinterklaas las uit het grote boek een rijm voor om alle vrijwilligers ervan te overtuigen dat hun hulp voor de (kwetsbare) mensen in Purmerend van onschatbare waarde is.

Hierna werd iedere vrijwilliger bij Sinterklaas geroepen en kreeg uit handen van de Pieten een kadootje overhandigd voor de bewezen diensten. Het was voor veel mensen lang geleden dat zij op schoot mochten zitten en zowel de vrijwilliger als de Sint genoten hier zichtbaar van!

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de inzet van de Lionsclub. Niet alleen financieel maar ook door de handen uit de mouwen te steken!

Wij waren ook blij met de medewerkers van Clup Welzijn, die belangeloos in de Terugkom achter de bar hebben gestaan, de spontane sponsoring van Concordia verhuur en de Sintversieringen die gratis ter beschikking werden gesteld door Jase & Joy speelgoed uit het Willem Eggertcentrum.

Samen kunnen we veel voor elkaar betekenen!