Vrijwilliger in het zonnetje gezet!

Landsmeer december 10, 2018

Op de Nationale Vrijwilligerdag, vrijdag 7 december,  zette wethouder Elfferich enkele vrijwilligers van Landsmeer in het zonnetje. Het gaat hier om vrijwilligers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de lokale Landsmeerse samenleving. Zo ook Trudie, vrijwilliger Telefooncirkel bij WonenPlus Landsmeer.

Trudie is de vrijwilliger van WonenPlus, die is voorgedragen voor in het zonnetje. Vanaf het begin van de telefooncirkel van WonenPlus is Trudie vrijwilliger en belt met vaste regelmaat de deelnemers van de telefooncirkel. Is er voor de deelnemers van de telefooncirkel meer nodig, dan  regelt Trudie dat: een extra bezoekje, extra aandacht, vervoer of iets anders. Ook op de achtergrond denkt Trudie mee wat er moet gebeuren voor de telefooncirkel. Dit is waardevol, haar ervaring en inzicht helpen hierbij. Daarnaast is zij ook actief in de kerk. Trudie staat open voor iedereen die een helpende hand nodig heeft in de straat en in de buurt.

“Ik ben heel blij dat ik met Trudie mag samenwerken. Ik hoop dat ze nog lang bij ons vrijwilliger zal blijven” vult Pam Kaaij, consulente WonenPlus, aan.