Denk je er weleens aan om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Vind je het leuk om telefoon aan te nemen en licht administratief werk te doen? Heb je  graag contact met andere mensen? Dan is RSWP Beemster op zoek naar jou.

Maandagochtend

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons servicepunt op maandagochtend van 9:00 tot 12:00 uur wil komen versterken. Als servicepuntmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze abonnees. De taken bestaan uit het aannemen van de telefoon, koppelen van vraag en aanbod en licht administratief werk.

We zijn op zoek naar iemand die initiatiefrijk is, collegiaal en een positieve instelling heeft. Kennis van computerprogramma’s is hierbij een pré en bij voorkeur ben je ook inzetbaar op dinsdag en/of woensdag bij ziekte of vakantie van collega’s. Het servicepunt bevindt zich in Triton, Purmerend.

Wij bieden een gezellige werkomgeving, ondersteuning door een professional en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Heb je interesse in deze vacature, dan zien we graag je motivatiebrief tegemoet, deze kun je mailen naar beemster@rswp.eu.

Van vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd,
voor vrijwilligers van RSWP zijn hier geen kosten aan verbonden