Wilt u graag vrijwilligerswerk doen? Vindt u het leuk om bij mensen thuis te komen, te werken in een tweetal en deel uit te maken van een groot team? Dan komt RSWP graag met u in contact.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om maaltijden rond te brengen. In tweetallen (chauffeur en bijrijder) brengt u met de auto maaltijdboxen met verse warme maaltijden rond in de gemeente Wormerland. U vertrekt om half 12 bij de keuken van Zorgcentrum Torenerf en u bent ongeveer 1 a 1,5 uur onderweg. De chauffeur rijdt in zijn of haar eigen auto, maar krijgt hiervoor een km vergoeding. De bijrijder rijdt mee met de chauffeur.
We werken met roosters van 3 maanden. U kunt ruim van te voren aangeven op welke dagen u wel/niet beschikbaar bent.

Wat bieden wij

Vanuit RSWP krijgt u de gereden kilometers voor de bezorging vergoed. Ook krijgt u begeleiding door onze consulent en uitnodigingen voor bijeenkomsten en eventuele trainingen. Ervaringen van andere vrijwilligers zijn dat het leuk is om vrijwilligerswerk te doen, omdat men gewaardeerd wordt, andere mensen ontmoet, ervaringen opdoet en soms ook nieuwe vaardigheden oefent of leert.
Tijdelijk hebben wij een leuke spaaractie: Voor elke dag dat u maaltijden rondbrengt ontvangt u een spaarzegel. Bij een volle spaarkaart van 10 spaarzegels ontvangt u een cadeaubon t.w.v. € 10, – te besteden bij de Vomar in Wormer.

Meer informatie of aanmelden

Neem contact op met Dienstencentrum Wormerland 075-6419668 (ma t/m vr 09.30-12.00 uur)

 

Van vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd,
voor vrijwilligers van RSWP zijn hier geen kosten aan verbonden