Doet u graag kleine klusjes in de tuin. Vindt u het leuk om een oudere incidenteel te helpen? WonenPlus Beemster komt dan graag met u in contact.

WonenPlus Beemster is op zoek naar mensen die het leuk vinden om incidenteel een tuintje te onderhouden voor haar abonnees. Het gaat om klusjes zoals onkruidvrij maken, klein snoeiwerk en eventueel plantjes in de grond zetten. Degene waar u komt zorgt voor gereedschap en de spullen. U bepaalt in overleg met de abonnee wanneer u langskomt.

Wat bieden wij

Vanuit WonenPlus Beemster krijgt u de eventuele gemaakte reiskosten vergoed. Ook krijgt u begeleiding door onze consulente en uitnodigingen voor bijeenkomsten en eventuele trainingen. Onze abonnees zijn u heel dankbaar dat zij deze zomer van een verzorgde tuin kunnen genieten. Ervaringen van andere vrijwilligers zijn dat het leuk is om vrijwilligerswerk te doen omdat men gewaardeerd wordt, andere mensen ontmoet, ervaringen opdoet en soms ook nieuwe vaardigheden oefent of leert.

Meer informatie of aanmelden? 

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met Monique Spliet, consulent Beemster RSWP, telefoon 0299 820397 of per e-mail m.spliet@rswp.eu.

Van vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd,
voor vrijwilligers van RSWP zijn hier geen kosten aan verbonden