Trots op onze vrijwilligers

Trots op onze vrijwilligers december 7, 2018

Vrijwilligerswerk is dankbaar en levert daarnaast vaak nieuwe sociale contacten en nieuwe kennis op. Regionale Stichting WonenPlus (RSWP) kan niet zonder behulpzame en enthousiaste vrijwilligers. Op en rond 7 december bedankt RSWP haar vrijwilligers per locatie op gepaste wijze.

Dank jullie wel!

Zo zijn de RSWP-vrijwilligers uit de Beemster uitgenodigd voor koffie/thee en taart in de Kosterij op 7 december. In Purmerend worden de vrijwilligers in januari bedankt om dan ook gelijk op het nieuwe jaar te toasten. Ook Waterland organiseert in januari een bijeenkomst om haar vrijwilligers te bedanken. Voor de vrijwilligers van Landsmeer vindt een eindejaarbijeenkomst plaats. Een Italiaans buffet staat in Wormerland op 7 december klaar voor de vrijwilligers. En in Volendam wordt er op 7 december koffie gedronken met wat lekkers. Zo wordt iedere RSWP vrijwilliger bedankt want het is zeker zo dat de RSWP maar ook de inwoners die beroep op ze doen niet zonder ze kunnen!

Vrijwilligerswerk
RSWP heeft voor iedereen vrijwilligerswerk dat bij hem of haar past. De een wil graag eenmalig een bijdrage leveren, de andere vrijwilliger graag iedere week op een vast moment. Ook zijn er tal van mogelijkheden qua werkzaamheden. Interesse? Neem dan gerust contact op met het servicepunt WonenPlus in uw gemeente of kijk bij de vacatures op de locatiepagina’s.