Maaltijden

Kost koken u veel inspanning, is dagelijks boodschappen doen voor u  te zwaar of kunt u tijdelijk niet koken? Er zijn binnen de RSWP verschillende mogelijkheden om toch een warme maaltijd te krijgen.

  • In Wormerland kunt dagelijks een warme maaltijd bezorgd krijgen.
  • In Wormerveer kunt u een gezonde (vriesvers-, koelvers- of warme) maaltijd thuisbezorgd krijgen.

Maaltijdenbezorging Tafeltje Dekje – Wormerland

U kunt een verse warme maaltijd thuisbezorgd krijgen. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van zorgcentrum Torenerf. Het menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. Van maandag tot en met vrijdag (inclusief feestdagen die vallen op deze dagen) worden de maaltijden tussen 11.30 en 13.00 uur bij u thuisbezorgd door onze vrijwilligers.

Aanmelden tafeltje dekje

Wilt u gebruik maken van Tafeltje Dekje, dan kunt u zich aanmelden bij zorgcentrum Torenerf 088-5591500. Na de aanmelding krijgt u altijd een huisbezoek van een vrijwilliger van het Dienstencentrum. Hiervoor wordt uiteraard eerst telefonisch een afspraak voor gemaakt. Tijdens dit bezoek krijgt u de nodige informatie over:
– de werkwijze van de maaltijd voorziening
– uitleg over het invullen van het keuzemenu
– de betaling d.m.v. het invullen van een machtigingsformulier voor de automatische incasso door zorgcentrum Torenerf.

Het gebruik van de maaltijd kan bij spoed wel direct ingezet worden.

Ook voor vragen over facturering, kwaliteit van de maaltijd, een verkeerd ontvangen maaltijd of (tijdelijke) afmelding kunt u contact opnemen met zorgcentrum Torenerf 088-5591500.

Maaltijdenservice – Wormerveer

Vanaf 2 april 2018 start RSWP met de maaltijdenservice zodat het voor inwoners uit Wormerveer mogelijk is om maaltijden thuis te krijgen. Deze maaltijden worden verzorgd vanuit De Amandelbloesem en vrijwilligers van RSWP bezorgen deze op vastgestelde dagen bij u thuis.

Informatie

Voor meer informatie over maaltijden neem contact op met het servicepunt in uw gemeente.

 

 

 

Aangeboden in: