NIEUWE BEPLANTING VOOR DE KLIPPER – NL DOET 2019

Alkmaar Aangenaam maart 22, 2019

Tijdens NL Doet hebben een aantal partijen zoals medewerkers van de gemeente Alkmaar, Stadswerk 072, leden van Wijlandspolder en vrijwilligers RSWP (WonenPlus) Alkmaar Aangenaam op 15 maart de wens van de bewoners van het appartementencomplex de Klipper ingevuld om lage beplanting aan te brengen in de groenstrook.

Door een mooie samenwerking is deze klus in een ochtend geklaard. De medewerkers van Stadswerk 072 maakte de grond gebruiksklaar en verdeelde de beplanting over de vakken. Medewerkers van de gemeente Alkmaar zorgden er vervolgens voor dat de nieuwe beplanting werd aangebracht.

Ondertussen werd binnen door 2 dames, die tevens vrijwilligers zijn bij het bloemschikken in Mieuwijdt, een workshop “voorjaarsstukje” maken begeleid. Bewoners van het appartementencomplex en een aantal ambtenaren van de gemeente hebben 16 bloemstukjes gemaakt. Na afloop hebben de medewerkers van de gemeente bij bewoners van de Klipper die niet aanwezig konden zijn, het bloemstukje afgegeven. Deze bloemstukjes werden zeer hartelijk ontvangen.

De bewoners, Woningstichting Woonwaard en RSWP (WonenPlus) bedanken iedereen hartelijk die bij deze actie betrokken was!