In Wormerland is RSWP aanwezig met:

Dienstencentrum Wormerland

In Wormerland valt RSWP onder het Dienstencentrum Wormerland en u vindt ons in ‘De Omslag’ in het winkelcentrum in Wormer.

Op het servicepunt werken enthousiaste vrijwilligers. Inwoners uit Wormerland kunnen hier terecht voor het aanvragen van praktische hulp, persoonlijke ondersteuning of het aanvragen van een wijkbus rit. Zie onderstaand ons totale aanbod van diensten. Tijdens de openingstijden kunt u ook langskomen met vragen over wonen, zorg en welzijn.

Mantelzorgondersteuning

Heeft u mantelzorg of geeft u mantelzorg en woont u in Wormerland? Dan kunt u voor vragen, advies of een gesprek contact opnemen met de consulent mantelzorgondersteuning. Ook vinden er regelmatig mantelzorgcafés plaats en verzorgt het Dienstencentrum de mantelzorgwaardering voor Wormerland.

Dienstencentrum in de kleine kernen

Iedere 2e woensdag van de maand is er een koffie inloopochtend van 09.30-10.30 uur in het Dorpshuis van Wijdewormer. Hier is ook een consulent van het Dienstencentrum aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen over de voorzieningen die wij bieden. Ook kunnen wij u helpen bij het invullen van formulieren of advies op het gebied van (mantel)zorg. Tevens organiseren we, in overleg met de verschillende dorpshuizen, informatiebijeenkomsten en gezellige lunches voor de inwoners van Oostknollendam, Jisp en Neck/Wijdewormer.

Inloopspreekuren Sociaal Team Wormerland

Heeft u vragen op het gebied van dagbesteding, geld, gezinsrelaties, opgroeien, opvoeden, welzijn, werk, wonen of zorg. Voor uzelf of voor een familielid, vriend of buur? Dan kunt u terecht bij het gratis inloopspreekuur van het Sociaal Team Wormerland. Samen met u kijken de medewerkers van het Sociaal Team Wormerland naar wat u zelf kunt doen of met hulp van mensen in uw omgeving. Lukt dit niet, dan zoeken we gezamenlijk naar gespecialiseerde hulp.

Waar en wanneer?
U kunt terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 tot 16.00 uur in het Dienstencentrum Wormerland, gevestigd in de Omslag, Faunastraat 68 te Wormer. Tijdens de inloopspreekuren is het Sociaal Team Wormerland ook bereikbaar op 06-58076672.

RSWP Wormerland

Dienstencentrum Wormerland
Tel.:075-6419668
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
info@dcwormerland.nl
maandag t/m vrijdag 09.30 - 12.00 uur

Formulieren