In Purmerend is RSWP aanwezig met:

  • Servicepunt WonenPlus
  • Sociale activiteiten in Purmerend waaronder gezamenlijke maaltijden
  • Boodschappendienst in samenwerking met Deen
  • Senioren Woonadviseur
  • Mantelzorgondersteuning
  • Buurtblik Purmerend

Servicepunt WonenPlus Purmerend

Op het servicepunt WonenPlus Purmerend werken enthousiaste vrijwilligers en kunnen abonnees praktische diensten en persoonlijke ondersteuning aanvragen. Zie onderstaand ons aanbod en activiteiten. Tijdens de openingstijden kunt u altijd langskomen voor informatie of inschrijving

Boodschappendienst

In samenwerking met Deen is deze dienst gestart. Abonnees geven wekelijks een boodschappenlijstje door (minimaal 20 euro) en deze worden door vrijwilligers thuisbezorgd en indien gewenst in de (koel)kast gedaan. Uw boodschappen worden op het afgesproken moment bij u thuis bezorgd. Voor deze service betaalt u € 2,50 per bezorging.

Senioren Woonadviseur

Bent u al klaar voor de toekomst met betrekking tot wonen? bijvoorbeeld aanpassingen in de woning, eventueel verhuizen? Neem contact op met de senioren woonadviseur voor een vrijblijvende afspraak. De woonadviseur inventariseert de woonwensen, brengt deze in kaart en geeft advies bij het nemen van de juiste stappen.

Mantelzorgondersteuning

Heeft u mantelzorg of geeft u mantelzorg en woont u in Purmerend? Dan kunt u voor vragen, advies of een gesprek contact opnemen met de consulent mantelzorgondersteuning.

BuurtBLIK Purmerend

BuurtBLIK koppelt het activiteitenaanbod voor ouderen en potentiële deelnemers op een verfrissende wijze aan elkaar. Twintig 70-plussers gaan zélf op onderzoek uit en maken een filmreportage. Zij bezoeken activiteiten, kijken rond en gaan in gesprek met bezoekers en aanbieders van de activiteit. Neem eens een kijkje op de website. Meedoen als vrijwilliger of als organisatie die activiteiten voor ouderen organiseert? Neem contact op met het servicepunt

RSWP Purmerend

RSWP Purmerend
Tel.:0299 426364
Kometenstraat 6B
1443 BA Purmerend
wonenpluspurmerend@rswp.nl
Openingstijden: maandag - vrijdag: 09.00 - 12.00 uur

Formulieren