In Alkmaar is RSWP aanwezig met:

  • WonenPlus
  • Sociale activiteiten
  • Max mobiel

Servicepunt RSWP

Op het servicepunt werken enthousiaste vrijwilligers. Abonnees uit Graft-De Rijp en Schermer kunnen hier praktische diensten (zoals klusjes in en om het huis, boodschappen, administratie) of persoonlijke ondersteuning (zoals vriendschappelijk huisbezoek) aanvragen. Zie onderstaand ons aanbod van diensten. Tijdens de openingstijden kunnen inwoners langskomen met vragen over wonen, zorg en welzijn.

Sociale activiteiten

RSWP organiseert in Alkmaar verschillende sociale activiteiten zoals koffie-ochtenden, creatief cafés, bijeenkomsten met een thema en gezamenlijke maaltijden. Houd onze agenda in de gaten.

Max mobiel

De Max Mobiel is een elektrische auto die wordt bestuurd door één van onze vrijwilligers die hiervoor een opleiding hebben gedaan. De Max Mobiel kan maximaal 40 kilometer rijden op een volle accu en staat in Schermerhorn. De Max Mobiel kan gebruikt worden voor relatief korte ritjes naar bijvoorbeeld de dokter, de winkel, een terras, de kapper of naar familie. U kunt ook een ‘verhalenritje’ aanvragen: dan kunt u toeren in de omgeving en de chauffeur vertellen over uw herinneringen aan de omgeving!

RSWP Alkmaar Aangenaam

RSWP Alkmaar Aangenaam
Tel.:0299 820139
Mieuwijdt 19 Graft en Hornplein 8 Schermerhorn
wonenplusaangenaam@rswp.nl
Dinsdag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur (Graft) Donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. (Schermerhorn)

Formulieren