Gezelligheid voor jonge mantelzorgers

Purmerend december 19, 2019

Samen met de gemeente Purmerend zorgt RSWP ervoor om jonge mantelzorgers te ondersteunen. Om in een informele sfeer bij elkaar te zijn weet je dat je niet de enige bent die voor een ander moet zorgen, want “dat doe je toch gewoon?!” Wij vinden dat niet zo gewoon en daarom hebben we een gezellige middag en avond georganiseerd!

Wanneer ben je jonge mantelzorger?
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft.

Jonge mantelzorgersbijeenkomst ’s
Middags kon er naar hartenlust geknutseld worden om een speciale kerstkaart te maken of een kersthanger voor in de boom die later opgegeten kon worden door de vogels!

Om 19.00 uur kwamen de dames binnen die mee wilde doen aan het maken van alcoholvrije cocktails. Twee studenten van de Hogere Hotelschool Stenden hadden deze workshop voorbereid. Alle dames maakten hun eigen cocktails en dronken deze natuurlijk ook gelijk op. De sfeer zat er goed in, een heerlijk muziekje op de achtergrond en iedereen zat met elkaar te praten en te genieten van al het lekkers wat er op tafel stond.

Kom ook!
Er zijn alweer nieuwe activiteiten gepland; in maart gaan we weer bij elkaar komen! Alle jonge mantelzorgers zijn ook dan weer van harte welkom.