Energiecoach komt bij de mensen thuis

Purmerend december 2, 2019

Goed voor portemonnee en milieu

Kan ik echt geld besparen als ik in Purmerend woon?

Geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Ja? Boek een gratis energiecoach! In Purmerend kan dat vanaf 1 december. Vanaf 1 december gaan 16 energiecoaches op pad. Een afspraak maken kan door middel van:

Advies thuis en op maat

Een energiecoach komt bij de mensen thuis. Met dit bezoek, de behoeftes van de bewoner, de woning en de energie(jaar)nota geeft de energiecoach tips en advies op maat, speciaal voor deze woning. Dit kunnen slimme tips zijn of grotere investeringen. Het doel van het project is bewustwording van het energieverbruik en lagere woonlasten voor bewoners met behulp van laagdrempelige aanpassingen. Bovendien: de advisering door Energiecoaches is gratis.

Handvatten

De energiecoach geeft handvatten om energie en geld te besparen, én dus ook een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Purmerend.

Handige tips

Energiecoaches leggen op aanvraag en na afspraak huisbezoeken af. Zij brengen energiebesparende producten mee om direct te kunnen laten zien wat een handig middel is om te besparen. Bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips of een spaarlamp. Aan de hand van een vragenlijst wordt het huis doorgenomen en komen er tips voor het energieverbruik en mogelijke besparingen.

Informatie

Meer weten over energie besparen? Kijk eens op www.duurzaam.purmerend.nl