De zomer voorbij?

Waterland augustus 26, 2019

Eind augustus en het najaar is bijna in zicht. Mantelzorgers, vrijwilligers en abonnees hebben genoten van het mooie weer. Iedereen komt zachtjes aan weer in het dagelijks ritme terug. RSWP heeft deze zomer niet stilgestaan. De aanvragen voor tuinen stroomden binnen en zijn door onze vrijwilligers allemaal keurig onderhouden. Zolders zijn opgeruimd, eettafels zijn genuttigd, hulp bij administratie, respijtzorg bij mantelzorg, het vervoer naar ziekenhuizen en fysiotherapeuten is gedaan. Allemaal met onze vrijwilligers die maar elke keer weer voor iedereen klaar staan! We hebben samen met thuiszorgorganisaties in de Bolder met onze chauffeurs en catering klaargestaan bij de fitheidstest. Deze is goed bezocht door inwoners, een geslaagde dag!

RSWP groeit en bloeit, u weet ons meer en meer te vinden. Er is daarom meer werk beschikbaar voor vrijwilligers. Daarom zoeken wij vrijwilligers met een groot hart, om onze abonnees te ondersteunen waar nodig. Zoals extra tuinvrijwilligers voor tuinonderhoud en vrijwilligers om mantelzorgers te ondersteunen door het leveren van respijtzorg en voor klusjes in en rondom het huis en voor vriendschappelijke huisbezoeken.

Vrijwilligers gezocht

Wil je als vrijwilliger iets betekenen voor inwoners? Dan kun je bij ons terecht want dat is waar RSWP voor staat: mensen helpen elkaar te helpen! Dan doen wij als consulent, als vrijwilliger maar zelfs als abonnee. Je bent van harte welkom! Voor het doen van klusjes, bezoeken, respijtzorg of administratie. Niemand kan het helemaal alleen. We belanden allemaal wel eens in een fase waarin je er moet zijn voor elkaar. Iedereen moet op zijn of haar manier kunnen meedoen en bijdragen aan de maatschappij. RSWP helpt daarbij!
Vragen? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met het servicepunt van RSWP Waterland 0299-650480 of kijk eens op www.rswp.eu voor ons dienstenaanbod en vrijwilligersvacatures.