De praktijk tijdens coronaperiode

Wormerland mei 21, 2020

JONGE MANTELZORGERS ONTVANGEN EEN IJSJE

RSWP ondersteunt samen met gemeenten Wormerland, Beemster en Purmerend jonge mantelzorgers. Normaliter organiseren wij diverse activiteiten maar door corona is dat even niet mogelijk. Daarom krijgen alle jonge mantelzorgers deze week een enveloppe in de bus waarin ze een tegoedbon krijgen voor een ijsje! De Huiskamer sponsort deze actie omdat ook zij vinden dat kinderen en jongeren dat verdienen!

Wanneer ben je jonge mantelzorger?
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. In deze tijd is het extra zwaar om ook de zorg te hebben voor je moeder, vader, broer, zus of iemand anders waar je langdurig voor zorgt! Daarbij is de mogelijkheid om even “te vluchten” naar school of werk ook minder of niet aanwezig.

Je verdient een ijsje!
Ben jij een jonge mantelzorger in:

  • Wormerland en heb jij thuis geen enveloppe met iijsbon ontvangen? Neem dan contact met ons op! Via Astrid Mannes, a.mannes@rswp.eu  of Whatsapp: 06- 829 22 865  Of bel RSWP/Dienstencentrum Wormerland ma t/m vr 09.30-12.00 uur 075- 641 96 68.
  • Purmerend en Beemster en heb jij thuis geen enveloppe met een tegoedbon voor een ijsje ontvangen? Neem dan contact op! Marianne de Wolf, m.dewolf@rswp.eu of bel/whatsapp met 06-38931980

Je kunt met ansichtkaart en bon tot 1 september 2020 een ijsje halen bij: 

  • Multi-ijs: Eggert Winkelcentrum 31A, Koestraat 10A Purmerend
  • De Huiskamer, Dorpsstraat 34, Wormer
  • Ijssalon Dolci & Gelati, Haven 17 Monnickendam