De praktijk tijdens coronaperiode

Landsmeer mei 19, 2020
Orchideeën uitdeelactie 15 en 16 mei in Landsmeer
Al onze abonnees in Landsmeer zijn verrast met een prachtige orchidee en puzzelkaart. Enthousiaste vrijwilligers gingen vol beladen met orchideeën op de fiets, met boodschappenkar of met de auto langs langs onze 463 abonnees. Iedereen kreeg een mooie bloem van “Seven Orchids” en daarbij was er vaak een gezellig gesprekje op 1 1/2 meter afstand en kreeg men een puzzelkaart om een hart onder de riem te steken. Hoe fleurig dit gebaar, maar ook hoeveel blije en leuke reacties aan de telefoon, in de mail en op facebook.
Het waren twee fantastische bezorgdagen Het was een fleurig gebaar. Voor onze abonnees was het een hele verrassing en voor de vrijwilligers was het erg leuk bij onze klanten langs te gaan. We kregen ontzettend veel leuke en mooie reacties.
Mooi dat we ondanks dat onze dienstverlening zich op dit moment beperkt tot boodschappen doen, telefonische contacten, dat we op deze manier toch contact konden hebben met onze klanten. Dat is wat we graag doen: er zijn voor elkaar! Zo helpen we elkaar.