Corona

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws m.b.t. onze dienstverlening en het coronavirus.

Heeft u vragen? Neem dan tijdens de openingstijden contact op met het servicepunt in uw woonplaats.

laatst bijgewerkt 27 maart 2020  10.30 uur

Abonnementsgeld WonenPlus

Wij kunnen helaas op dit moment niet ons hele dienstenpakket aanbieden. Om u hierin als (nieuwe) abonnee tegemoet te komen bieden wij nieuwe abonnees een gratis lidmaatschap tot 1 juli a.s. aan. Voor huidige abonnees geldt dat als abonneegeld betalen een korting krijgen van drie maanden welke in het tweede half jaar verrekend wordt.

Bijeenkomsten

  • Alle bijeenkomsten, vergaderingen en activiteiten welke door RSWP worden georganiseerd zijn in ieder geval tot 1 juni a.s. afgelast. Behalve daar waar afspraken zijn gemaakt over video call.

Onze dienstverlening

Aan onze vrijwilligers en consulenten is aangegeven om alle contacten met cliënten te vermijden.  De vrijwilligers voeren in ieder geval tot 1 juni a.s. geen diensten meer uit. Wij proberen cliënten zoveel mogelijk telefonisch van dienst te zijn.

Uitzondering hierop:

  • Vriendschappelijk telefonisch contact:  Via het servicepunt in uw woonplaats kunt u aangeven indien u regelmatig een vriendschappelijk telefonisch gesprek wilt met een van onze vrijwilligers.
  • Boodschappen worden nog wel gedaan. Contact wordt hierbij vermeden, alleen telefonisch kunnen de boodschappen doorgegeven worden. De vrijwilliger zet de boodschappen voor de deur neer. Betaling vindt plaats via een machtiging en het is niet mogelijk om contant af te rekenen. Bij het telefonisch doorgeven van de boodschappenlijst wordt dit aan u uitgelegd.
  • Maaltijdenbezorging in Wormerland gaat wel door.  De maaltijd wordt voor de deur neergezet en bij u aangebeld. Wilt u ervoor zorgen dat uw lege maaltijdbox al buiten staat.
  • Telefooncirkel: Deelnemers worden ‘s morgens kort gebeld

 Servicepuntenbezetting

Het servicepunt is minimaal bezet voor de telefoon. Bel of mail maar kom niet langs op het servicepunt als het niet strikt noodzakelijk is.

Vrijwilligers nodig

Op deze pagina geven wij ook aan als wij vrijwilligers nodig hebben voor een bepaalde dienst.
Wilt u zich aanmelden voor een dienstverlening stuur dan een e-mail naar info@rswp.nl en vermeld daarin:

  • Naam en telefoonnummer
  • Welke dienstverlening u zou kunnen leveren
  • Op welke dagdelen u beschikbaar bent
  • Voor welke woonplaats u tijdelijk vrijwilligerswerk wilt doen

Meer informatie / vragen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel of mail dan eerst naar het servicepunt in uw woonplaats.