Boodschappen doen met wijkbus Wormerland

Wormerland mei 9, 2019

Boodschappen doen…de een houdt ervan en voor de ander is het een noodzakelijk iets, maar de (koel)kast moet toch gevuld zijn. Maar als u het niet meer zelfstandig kunt, omdat u geen auto heeft of met de fiets of scootmobiel alleen maar kleine dingen kunt halen, is het wel vervelend. Wat dan?

Wijkbus Wormerland biedt uitkomst met de Boodschappendienst!

Hoe werkt het?
Iedere maandag tussen 10.00 en 10.30 uur wordt u thuis opgehaald met de wijkbus en naar de Vomar in Wormer gebracht. Hier wachten een aantal vrijwilligers van het Dienstencentrum om u te helpen met het pakken van artikelen, uw karretje te duwen en het allemaal op de band te zetten. Om 11.30 uur begint de ‘thuisbreng ronde’. Bent u al eerder klaar, kunt u even een kopje koffie of thee drinken in de Omslag aan de overkant. Bij het thuisbrengen helpt de vrijwilliger u met het tillen van de boodschappen en (op aanvraag) het in de kast te zetten.

Als abonnee van RSWP/Dienstencentrum Wormerland kunt u gebruik maken van deze dienst. U betaalt alleen de vervoerskosten met de wijkbus.

Aanmelden

U kunt zich wekelijks aanmelden vόόr vrijdag 12.00 uur via 075-6419668 of mail naar info@dcwormerland.nl. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij de Omslag aan de Faunastraat 68 in Wormer.